Nieuwbouwprojecten

 

Hierbij presenteert Roeth Vastgoed als verkopende makelaar nieuwbouwproject:

GROENHAAGHE

Nieuwbouwproject Groenhaaghe in Villapark Uithofslaan bestaat uit 35 luxe koopwoningen: 2 vrijstaande villa's, 14 twee-onder-een-kap huizen, 10 hoek- en 9 tussenwoningen. De woningen hebben een woonoppervlak van 171 tot 188 m2. Zowel fase 1 alsmede fase 2 staan in de verkoop.

De woningen zijn te koop op basis van eigen grond, op basis van eeuwigdurend afgekochte erfpacht of op basis van jaarlijkse erfpachtcanon. 

  • Koopsommen op basis van eigen grond: € 435.000,- tot € 697.500,- v.o.n. 
  • Koopsommen op basis eeuwigdurend afgekochte erfpacht: € 433.580,- tot € 694.948,- v.o.n. 
  • Koopsommen op basis jaarlijkse erfpachtcanon: € 327.312,- tot € 501.614,- v.o.n. 


De geschakelde woningen (type D) van Groenhaaghe kenmerken zich door een breedte van maar liefst 7,2 meter (waar vind je dat!!), een woonoppervlak van 177 m2.

De huizen in Groenhaaghe krijgen een hoog afwerkingsniveau. Ze worden in alle opzichten gemaakt voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid. De Groenhaagher huizen zijn royaal, comfortabel, luxe en ze staan op ruime kavels. Ze worden opgeleverd met vloerverwarming voor extra comfort, luxe sanitair en een complete keuken, die u naar uw eigen wens en smaak kunt laten uitvoeren. Ook de plek van de keuken kiest u zelf. 

Een locatie als Groenhaaghe verdient allure: waardevolle, karakteristiek ontworpen woningen. Daarom is gekozen voor de architectuurstijl van Dudok. Een stijl die zich kenmerkt door krachtige horizontale en verticale lijnen, verschillende kleuren metselwerk, het gebruik van traditionele en natuurlijke materialen, grote dakoverstekken, hoge bakstenen schoorstenen en ramen met mooie vlakverdelingen. Kortom een architectuurstijl uit de jaren 20-30 die alom gewaardeerd wordt door zijn mooie elegante lijnen en z'n luxe uitstraling.

Wilt u meer informatie over het project? Kijk op de website van Groenhaaghe:
http://www.groenhaaghe.nl

Dit project is gelegen nabij de Uithofslaan. Voor meer informatie over de locatie kunt u kijken op de website van Villapark Uithofslaan.

Roeth Vastgoed
070-3300330
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.