Nieuwbouwprojecten

 

NU KOPEN IS GEEN BOUWRENTE BETALEN!

Bezichtiging op afspraak.

Aan de Kempstraat en de De La Reyweg in Den Haag realiseert Staedion het nieuwbouwproject “Via Salsa” met 112 eengezinswoningen en 44 appartementen. Via Salsa wordt gebouwd in de wijk Transvaal en is gelegen nabij het Zuiderpark, het centrum van Den Haag en de Haagse Markt. Kortom, een wijk met alle voorzieningen binnen handbereik.

Via Salsa biedt u de pure ingrediënten van typisch Haagse architectuur op smaak gebracht met het woongenot van deze tijd. Met tal van varianten heeft u de keuze die past bij uw stijl van leven. Alleen, met zijn tweetjes of met een hele familie: Via Salsa geeft u de ruimte.

Welke woning u ook kiest, Via Salsa staat voor kwaliteit. Uitgekiende architectonische details geven de woningen een stijlvolle uitstraling. Een eigen tuin, terras of serre staan borg voor veel woonplezier. Gesloten woonblokken en de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein, bieden de veiligheid waar iedereen behoefte aan heeft. Moderne voorzieningen als een milieubewust verwarming- en koelingsysteem verzekeren u van een comfortabele woning die lang zijn waarde zal behouden.

Eengezinswoningen:

Drive-in woning type Bachata:

Een ruime een 4-kamer woning met een inpandige garage op de begane grond en een riant terras. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 133 m2 en een royaal terras van circa 19m2

Koopsommen vanaf € 220.000,-v.o.n.

Eengezinswoning type Rueda:

Een ruime traditionele 4/5-kamer woning met een woonoppervlakte van circa 124 m2. De woning heeft een tuingerichte woonkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, en een ruime zolderverdieping met berging voor de wasmachine.

http://www.i2.nl/projecten/via-salsa

Koopsommen  € 239.000,- v.o.n.